Глистната инвазия  (или заразяването с глисти: аскариди , острици ,

...
Глистната инвазия  (или заразяването с глисти: аскариди , острици ,
Коментари Харесай

Лекарите бият тревога: Всеки трети е заразен с този паразит! Ето как да разпознаем симптомите и да си помогнем:


Глистната инвазия  (или заразяването с глисти: аскариди, острици, трихинели, анкилостоми) – доста постоянно срещан тип заболяване. Според Световната здравна организация, съвсем един милиард души се заразяват годишно с глисти.

Често това се случва по фекално-орален път, т.е. през устата при контакт със инфектирани предмети, храни, животни и инсекти.
 

 по какъв начин да се отървете от глисти

Най-честите  признаци на съществуването на глисти  в организма са стомашни разстройства, „ летлива “ коремна болежка с постоянно изменяща се локализация, гадене, оригване, бързо насищане на организма, нарушения на съня, скърцане със зъби нощем и проблеми със съня, раздразнителност, проблеми с тежестта.

 по какъв начин да се отървете от глисти

Ако сте разкрили при себе си или членовете на фамилията ви най-малко няколко от тези признаци, би трябвало неотложно да бъдат диагностицирани за наличието на паразити в организма. Ако нямате такава опция, никога не приемайте противоглистни медикаменти по свое убеждение.

Повечето от тези медикаменти са доста токсични за организма и имат стеснен набор на деяние, тъй че е малко вероятно да ви помогнат да се справите с казуса.

Как да се отървете от глисти с национални средства

 по какъв начин да се отървете от глисти

Като добра предварителна защита на хелминтоза националните лечители препоръчват  инфузията от бял оман. За да се отървете от нематоди (аскариди, острици и трихуриди), е належащо да запарите 1 чаена лъжичка сух корен от оман с кората в продължение на 8 часа в 1 чаша охладена преварена вода.

 глисти

Преди приложимост, прецедете отварата и пийте една четвърт чаша 4 пъти дневно в рамките на 20 минути преди хранене. Курсът на лекуване е не по-малко от 3 месеца.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР